Vásárlóink kérdésére:
mint ahogyan korábbi írásunkban is jeleztük, szeretnénk ismételten felhívni a kedves vásárlóink, fogyasztóink figyelmét arra, hogy a saffron készítmények “vivőanyagaként” használt szőlőmagolaj az utóbbi két évben a piros szőlő magjának sajtolásából készült és ezért zöld színű szőlőmagolajból került felhasználásra.
Mind ezek miatt normálisan is a termékek nem sárgás, hanem zöldessárga, vagy zöldes színűek. Ez a termék minőségét nem rontja, nem “romlott” a készítmény.
A váltásra azért került sor, mert a kutatások szerint a piros szőlő magja gazdagabb nyomelemekben és vitaminokban, ez által sokkal értékesebb.
Megértésüket köszönjük. Várjuk továbbra is hívásaikat és kérdéseiket, amelyekre nagyon szívesen válaszolunk. A többeket érintő ismereteket pedig változatlanul a honlapon is megjelentetjük majd.