Adatvédelmi nyilatkozat

Kedves Honlap Látogató!

Szeretnénk tájékoztatni a következőkről:

Ugyan a honlapunk látogatása nem, de az itt elérhető egyes szolgáltatások használata már az Ön személyes adatainak megadását igényli. Tehát pl. amennyiben a web-áruház alkalmazásával szeretne vásárolni tőlünk, akkor a személyes adatként az Ön nevét, lakcímét és a számla adásához szükséges egyéb adatait közölnie kell. Így a személyes adatainak kezelése csakis az Ön hozzájárulásán alapul.

A megadott személyes adatokat (pl. név, lakcím…) kizárólag célhoz kötötten és a szükséges mértékig kezeljük. Ez azt jelenti, hogy a vásárláshoz, munkavállaláshoz, hirdetéshez, vagy egyéb tevékenységhez megadott adatait az ehhez szükséges és elégséges mértékben kérjük és kezeljük.  Pl. vásárlásnál kell a név, a lakcím csomagküldéshez, de kell a számlaadáshoz szükséges adat is.

Adatait titkosan kezeljük. Ezeket a honlap üzemeltetőjén kívül harmadik személyek pl. a termékek megrendelése, vásárlása, szállítása vagy pályázatok kapcsán az ezzel a feladattal megbízott személyek ismerhetik meg. Pl. A rendelések teljesítésekor a termék csomagolását, szállítását  végző megismeri az Ön nevét, postacímét, illetve szállítási címét.

Adatait addig kezeljük, amíg nem kéri nyilvántartásunkból való törlését. Az adatainak a nyilvántartásunkban való rögzítése azért kedvező, mert

  • a visszatérő kedves vásárlónktól nem kell minden egyes alkalommal elkérnünk a vásárláshoz szükséges adatokat,
  • törzsvásárlói bonuszokat (pl. kedvezmények, ajándék tárgyak, egyéb juttatások) érvényesíthetnek
  • külön beleegyezéssel rendszeresen értesítjük az aktuális akciókról, pályázatokról, új termékek megjelenéséről és egyéb hírekről.

Az adatok kezelését, feldolgozását a honlap üzemeltetője végzi. Felelőssége nem terjed ki azokra az interneten elküldött, kezelt adatokra, amelyeknek károsodása, elvesztése az internetes hálózat működési hibája miatt következett be. Továbbá nem felelős a szoftver, a program, vagy egyéb technikai hibák által okozott károkért sem. Ezeket a honlap látogatói  az adataik megadásával tudomásul veszik, elfogadják.

Amennyiben a saját adatainak kezelésével kapcsolatban információkra lenne szüksége, vagy további tájékoztatást kérne, illetve panasszal szeretne élni, akkor ezt az alábbi címen, telefonszámon teheti meg:

Resch Mária PhD Dr med et Dr jur

  • postacím: 9400. Sopron, Mátyás király utca 17. 1/6
  • telefonszám: 06 99/ 780-199
  • e-mail: info@saffroncseppek.hu

Panaszait minden esetben kivizsgáljuk, megegyezésre törekszünk.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az adatkezelő személyes adatokra vonatkozó adatkezeléseiről, az érintettek tájékozódásának elősegítése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (továbbiakban: Hatóság) hatósági nyilvántartást (a továbbiakban: adatvédelmi nyilvántartás) vezet. A honlap adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-85104/2015. és NAIH-85105/2015.  Az adatvédelmi nyilvántartás nyilvános, abba bárki betekinthet, az abban foglaltakról feljegyzést készíthet.

További jogorvoslati lehetőséggel a Hatóság ügyfélszolgálatán élhet. (www.naih.hu)                Postacím: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 1530. Budapest, Pf. 5., telefonszám: +36 1 391 1400.

Jogszabályi háttér többek között: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Fel