Kedves Honlap Látogató!

Szeretnénk mindenkit arra bíztatni, hogy a FORUM használatával véleményét kinyilvánítsa, megossza érzéseit, tapasztalatait másokkal.  Honlapunkra bárki ingyenesen regisztrálhat, ha maradéktalanul kitölti a regisztrációs űrlapot, de a moderálás jogát a honlap üzemeltetője fenntartja. Ez azt jelenti, hogy a hozzászólásokat bármilyen előzetes bejelentés, figyelmeztetés, indoklás nélkül törölhetjük. Továbbá, hogy ezek a vélemények nem tükrözik a www.saffroncseppek.hu honlap álláspontját és ezekért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások és a honlapon szereplő információk csak személyes használatra tölthetők le, nyomtathatók, vagy egyéb módon használhatók fel, a nem személyes használathoz minden esetben a honlap üzemeltetőjétől írásos engedély szükséges.

Minden a honlapunkat látogató megelégedettsége érdekében az alábbi  szabályok betartását kérjük:

  • Egy felhasználó, látogató, vásárló … csak egy regisztrációval lehet jelen a honlapon, a többes regisztrációjú felhasználó törlésre kerül.
  • Minden felhasználó, látogató felelős a saját írásáért, annak tartalmáért. Mások személyiségi jogainak tiszteletben tartása alkotmányos követelmény. Ide tartozik a névhasználat joga is, amelynek kapcsán semmilyen közéleti szereplő (pl. költő, színész, énekes, politikus …) nevének használatát a honlap üzemeltetője nem engedi. Mindenkinek joga van a saját anyanyelvén, a saját nevének használatára és ez nem lehet más híres ember, közéleti személyiség nevével összetéveszthető.
  • Bármilyen nemzetközi irányelvbe, Magyarország Alaptörvényébe, törvénybe, vagy egyéb jogszabályba ütköző szöveg, kép közzététele tilos. Különösen tilos az emberi méltóság és az egyes alapvető emberi jogok, valamint a köznyugalom megzavarására alkalmas szövegek, képek (pl. pornográfia) egyéb információt hordozó anyagok feltétele.
  • Tilos az oldalról kifelé mutató link, vagy bármilyen reklám, hirdetés, vagy annak minősülő közlés (pl. más termék konkrét megnevezése, vagy akár csak felismerhető leírása), illetve konkurens webcím, elérhetőség elhelyezése az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül!
  • A nyelvi, nyelvtani hibákért felelősséget a szöveg írója vállal. A káromkodás, obszcén kifejezések, kritikátlan tartalom azonnal törlésre kerül.
  • A túl hosszú, redundáns, azaz érdemi információt nem tartalmazó szövegeket, a floodolást (= többször ugyanaz az üzenet), folyamatos nagybetűs írásmódban írt szakaszokat a honlap szerkesztője külön előzetes figyelmeztetés nélkül törli.

A jelen szabályok nem ismerése nem mentesít!

Jogszabályi háttér többek között: Magyarország Alaptörvénye (2011.04.25.), a Büntetőjogról szóló 2012. évi C törvény különösen a 215-231§§, 331-349§§, a Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V törvény, a Tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII tv.

Fel